Фільтр повітряний (PRONTO PA5556)

Фільтр повітряний (PRONTO PA5556)

Фільтр повітряний (PRONTO PA5556) ##от компании## USA-Profi - ##фото## 1
408,94 ₴
В наличии

Описание

Фільтр повітряний CHEVROLET COLORADO (2004 – 2007),GMC CANYON (2004 – 2007),HUMMER H3 (2006 – 2007)Кросс-номера: PA5556/CA9778/A1624C/15202408/A35556-Purolator/619-42013/pa5556/

Характеристики

Код товара
PA5556
Производитель
Pronto